Информации:

Адреса: ул. Владимир Полежиновски бр. 9, Skopje 1000

Tелефон: 02 324 6000

Работно време: од Понеделник до Петок, 08:00-16:00 часот

Офицер за заштита на лични податоци

Дејан Митевски

Телефон: 075 277 891
Email: dejan.mitevski@trimeks.com.mk

Регистриран во Централен Регистар на РСМ
со ЕМБС 4180330 и Даночен број 4030990234311.

Контактирајте не!

Испратете ги вашите прашања и добијте препорака од стручни лица во врска со вашите потреби.