V2Kirilica-Za-Pp

Тримекс Дооел е основана 1990 година со основна дејност дистрибуција на додатоци во исхрана и застапување на реномирани
компании од САД од таа област: Now Foods и Nutrex Hawaii. Нашиот продажен асортиман содржи различни производи:
витамини, минерали, билни производи, амино киселини и специјални производи за одредени намени.

Основна цел на Тримекс е да се понудат најквалитетни производи на нашиот пазар произведени
според GMP стандарди според највисок “А” рејтинг со кои се потврдува дека се користат највисоки процедури за квалитет во
производството и проверени суровини.

ЗОШТО ДА ГИ КОРИСТИТЕ НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ?

Nutrex Hawaii:

  • Светски лидер во технологијата на производство на микро алги според GMP стандарди
  • Сертифицирани производи без пестициди, хербициди и ГМO

Now Foods:

  • Најнаградувана компанија во областа на нутритивни додатоци во исхраната
  • Најдобар производител според задоволството на потрошувачите
  • Член на TruLabel програмата (регулаторна програма за осигурување врвен квалитет во етикетирањето кај производителите на додатоци во исхраната – целосно откривање на сите состојки на етикетата на производите)
  • Сертификат за Good Manufacturing Practice (GMP), со кој се потврдува дека се употребуваат највисоки процедури за квалитет во производството (“A” рејтинг)