Vitamini.mk витамини.мк

VITAMINI Витамини

Контацт

Vitamini Витамини

1.

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Низ цела Македонија, во рок од 2-3 работни дена, за сите нарачки

2.

ГАРАНЦИЈА ЗА ПРОИЗВОДИТЕ

Производи од реномирани брендови со врвен квалитет

3.

ПОДДРШКА ЗА КУПУВАЧИТЕ

Доколку Ви се потребни дополнителни информации за нашите производи јавете се на 02 324 6000 секој работен ден од 08:00 до 16:00 часот

4.

КВАЛИТЕТ БЕЗ КОМПРОМИС

Сертифицирани производи без пестициди, хербициди и ГМO, TruLabel – целосно откривање на сите состојки на етикетата на производите

НАШАТА ПОНУДА

Naslov
Back2A

ВИ ПРЕТСТАВУВАМЕ!!!

METHYL FOLATE

ПАТЕНТИРАНА АКТИВНА ФОРМА

Methyl Folate е биолошки активнa, природнa форма на фолат кој се користи за фундаментални функции на организмот како нормална клеточна делба и синтеза на невротрансмитери и ДНК.

Функции на Метил фолатот:

  • биосинтеза на нуклеинските киселини (ДНК и РНК)
  • важен во делбата на клетките
  • за создавање на здрави еритроцити и спречување на анемија

Се препорачува за:

  • Бремените и жените кои што планираат да забременат
  • Сите кои имаат мутација на MTHFR генот (одговорен за трансформација на фолната киселина во активна форма)
  • Луѓе под стрес и депресија

НОВОСТИ

Naslov