ВЕСТИ

Нов производ во асортиманот – Serrazimes

18557284 10154545966883862 6108071061847530700 N 2

 

Нашиот асортиман постојано се зголемува
Ви го презентираме производот Serrazimes – Единствен ензим со силно протеолитичко дејство

Serrazimes® е протеолитичка мешавина составена од ензими добиени од печурки, Aspergillus oryzae и Aspergillus melleus. Serrazimes® делува систематски на одржување на балансирана реакција на имунолошкиот систем преку помагање да се разложат протеинските имунолошки клеточни секрети, со што се овозможува нивно отстранување. На овој начин, Serrazimes® може да го подобри васкуларното и респираторното здравје, поддржувајќи ги природните процеси на организмот за исфрлање и опоравување.

Ублажува

– болка под дејство на медијаторите на болка (брадикинин)

Олеснува

– елиминација на инфламаторен едем под дејство на медијаторите на воспалението

– разлагање на бактерискиот биофилм што доведува до зголемување на ефектите на антибиотиците

Убрзува

– разводнување и елиминација на спутум, гној и хематом

Производот е достапен во аптеките, но и за онлјан нарачка преку нашата веб страница:
http://trimeks.com.mk/product/serrazimes-br-90-kapsuli/